Jan in 't Veltstraat 18

Gelegen in Den Helder ligt deze prachtige eengezinswoning in de Jan in 't Veltstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 82 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 92 m2. De woning is gebouwd in 1928 en heeft een energielabel F.

Veilig wonen in Den Helder. Dat kan goed in deze buurt. Jan in 't Veltstraat 18 is gelegen in de buurt Visbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Den Helder, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 43 minuten rijden.

De visbuurt is nog een echte volksbuurt, een buurt waar men nog echt begaan is met elkaar. Op loofafstand van het bruisende Willemsoord, centrum en winkels bieden wij deze woning aan .

**De indeling:**

Entree met toegang naar de ruime woonkamer

De keuken is nog functioneel maar is wel aan vervanging toe. Aan de achterzijde van de woning treft u het toilet, badkamer en deur naar de tuin toe aan.

De badkamer is voorzien van een ligbad en net badkamermeubel.

**1e verdieping:**

Overloop, 3 royale slaapkamers

**Bijzonderheden:**

* Ruime woning
* Bouwjaar 1928
* Energielabel: F
* 3 slaapkamers
* Woning met potentie
* Tuin op het zuid westen

Aanvaarding: per direct

De Huur- en koopwoningbemiddelaar nodigt u graag uit voor een bezichtiging om deze woning te bezichtigen!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten

Het betreft hier een woning waar nog het een en ander aan dient te gebeuren. Het is een woning met veel potentie!

Wij nodigen u graag uit om te komen kijken.

Inschrijven voor deze woning

Per datum
15-04-2023
Vraagprijs
Verkocht
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per datum

Kenmerken van het object

Type woning
Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Woonoppervlakte
82 m2
Aantal kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
1928
Energie label
F
Parkeerplaats
Openbaar parkeren

Reageer op dit object