Ruyghweg 57

Betreed de wereld van mogelijkheden met dit prachtige pand op de hoek van de Ruyghweg en van der Duyn van Maasdamstraat in Den Helder. Stap in de voetsporen van de bekende tabakshop Verijzer, die tot slechts 2 jaar geleden een begrip was in de stad. Nu staat dit veelbelovende pand te koop en biedt het de unieke kans om zowel te wonen als te werken op een centrale locatie.

Met een lopende renovatie en een onweerstaanbare charme, straalt dit pand potentie uit. Het beschikt over een zelfstandig appartement en een winkelruimte, wat diverse mogelijkheden biedt aan ambitieuze ondernemers en levensgenieters.

De oppervlakte van circa 78 m2 biedt ruimte voor een comfortabel woongedeelte en een aantrekkelijke winkelruimte. Stel je voor dat je 's ochtends de deuren van je eigen bedrijf opent en vervolgens de trap oploopt naar je gezellige appartement, waar je kunt genieten van alle privacy en comfort die je verdient. Of misschien kies je ervoor om het appartement te bewonen en de winkelruimte te verhuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om een passief inkomen te genereren.

Het is zelfs mogelijk om een vergunning aan te vragen bij de gemeente Den Helder om het appartement te verhuren, waardoor je de waarde van dit pand verder kunt versterken. Voor meer gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u graag naar de gemeente Den Helder.

De vraagprijs voor dit unieke object bedraagt € 190.000,- kosten koper, wat deze kans des te interessanter maakt. Bovendien is het pand per direct beschikbaar, waardoor je jouw woondromen en ondernemersambities direct kunt verwezenlijken.

Den Helder, een stad met een rijke maritieme geschiedenis en een bruisend cultureel leven, biedt een uitstekende omgeving voor jouw nieuwe avontuur. Geniet van de nabijheid van prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en een scala aan recreatieve activiteiten. Ontdek de levendige gemeenschap van Den Helder en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze stad te bieden heeft.

Wacht niet langer en grijp deze uitgelezen kans om een hele grote woning te bemachtigen waar wonen en werken harmonieus samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons je begeleiden in dit spannende proces. Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Informatie over de woning

Vraagprijs
190.000,- Kosten koper
Status
Nieuw
Aanvaarding
Direct

Kenmerken van de woning

Type woning
Appartement
Beneden + bovenwoning
Appartement
Woonoppervlakte
74 m2
Aantal kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
1933
Energie label
D
Eigenschappen
Natuurlijke ventilatie
Parkeerplaats
Openbaar parkeren

Reageer op deze koopwoning