Oranjestraat 36

Welkom bij Oranjestraat 36, een pand vol potentie en onbegrensde mogelijkheden!

De geschiedenis van dit statige pand weerspiegelt zich in zijn veelzijdigheid. Voorheen diende het als een verhuurobject, bestaande uit twee studio's en een praktijkruimte. Maar nu, met de laatste huurder vertrokken, opent zich een wereld van kansen voor nieuwe eigenaars.

Gelegen in de levendige Oranjestraat, een bruisende enclave binnen de volkswijk de Visbuurt, ademt deze buurt een rijke geschiedenis van vissersleven en gemeenschapszin. Tegenwoordig omarmt het diversiteit terwijl het toch het warme gevoel van samenhorigheid behoudt.

Bij het betreden van het pand, wordt u verwelkomd door een ruime woonkamer van circa 63 m2, compleet met een eenvoudige keuken. Aan de achterzijde bevindt zich een bescheiden badkamer met toilet en handige aansluitingen voor wasmachine en droger.

De eerste verdieping onthult een oase van rust met drie ruime slaapkamers, een cv-ruimte en nog een badkamer met toilet, perfect voor het comfort van uw gezin.

Aan de achterzijde van het pand wacht een inspirerende ruimte van circa 43 m2 op u, volledig uitgerust als praktijk- of kantoorruimte, inclusief keuken en doucheruimte met toilet. Momenteel verhuurd aan een yogaschool, biedt deze ruimte een scala aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar flexibiliteit in gebruik of een solide investering.

Hoewel er nog werk te verrichten valt, biedt dit pand een canvas voor uw toekomstige dromen en plannen.

Het betreft hier een voormalig investeringsobject; de eigenaar heeft hier nooit zelf gewoond en kan daarom geen persoonlijke informatie verstrekken. Transparantie staat echter centraal: wat u ziet, is wat u krijgt.

Wij nodigen u van harte uit om dit unieke pand persoonlijk te komen ervaren. Met een richtprijs van € 275.000,- kosten koper, waarbij biedingen vanaf dit bedrag in overweging worden genomen, wacht dit pand op zijn nieuwe eigenaar. De sleutel tot uw toekomst ligt binnen handbereik.

Deze presentatie biedt slechts een voorproefje van wat dit pand te bieden heeft. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit pand voor u in petto heeft.

Hoewel we alle inspanningen hebben geleverd om de informatie zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, adviseren we u om bij aankoop alle relevante details grondig te controleren. Alle informatie is indicatief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Het schriftelijkheidsvereiste is van toepassing op alle via ons aangeboden objecten. Een aanbieding is altijd vrijblijvend en de verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. De verkoopwijze kan naar eigen inzicht worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving aan potentiële bieders of geïnteresseerden.

Inschrijven voor deze woning

Koopprijs
275.000,- Kosten koper
Status
Nieuw
Aanvaarding
Direct

Kenmerken van het object

Type woning
Woonhuis
Eengezinswoning
Tussenwoning
Woonoppervlakte
142 m2
Aantal kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal woonlagen
2
Bouwjaar
1920
Energie label
B
Eigenschappen
Mechanische ventilatie
TV kabel

Reageer op dit object